100 ПОРТРЕТА В 100 РАМКИ ПО 100 ЛЕВА

Имам някаква фиксация в числото 100. Затова и този ми портретен проект пак ще е свързан с числото 100. 100 портрета в 100 рамки по 100 лева всеки. Защо портрети в рамки? 

Защото според мен фотографията трябва да се гледа на хартия.

Защото портрета в рамка е идеален подарък и спомен. 

Защото ме е яд, че нямам портрет в рамка на мои близки хора, които вече ги няма. 


Портретът

Портретът ще е в размер А3 в черна или бяла рамка  и ще бъде избран от вас измежду снимките, които ще направим в кратка сесия от около 30 минути. Дали ще дойдете при мен в студио, ще е накъде навън или в дома ви решавате вие. Ако желаете това да се случи извън София се заплащат и разходите по пътуването. Дрехи грим и коса оставям изцяло на вас и вашето виждане и разбиране.

 100 лева

Това е цената, на отделеното време за снимане обработка, логистика по печатане и рамкиране. И тъй като това е по-скоро арт проект отколкото комерсиално начинание, цената бих казал е доста под себестойността на продукта.

Ето тук можете да разберете какви са цените на останалите продукти, които предлагам.

Условия за участие

Всеки желаещ е добре дошъл. Тъй като това е проект с точни параметри 100 човека ще получат 100 портрета на тази цена . Ако искате допълнителни портрети или файловете, ще се радвам да ви предложа други варианти. Портрета е на един човек на него и не важи за семейни и групови снимки. 


Using Format